null Agraïment a la tasca dels picaportes de Viladecans

Durant la visita, els 10 picaportes del barri de la Montserratina han fet una valoració de la seva experiència assessorant i aconsellant el seu veïnat que està en situació de vulnerabilitat energètica sobre com realitzar un consum d’energia responsable i entendre i reduir les factures de subministraments bàsics.

Felipe Campos ha aprofitat la visita per agrair els picaportes tota la tasca feta, tot destacant la importància de la col·laboració entre l’administració local, les entitats socials i veïnals i l’empresa en un context d’emergència sanitària, social i econòmica per tal de fer front a les situacions de vulnerabilitat.

El projecte A-Porta, desplegat a Viladecans des del passat abril, té com a objectiu detectar situacions de vulnerabilitat i informar dels mecanismes i ajuts a l’abast d’aquestes persones, tot millorant les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat. A més, aquesta iniciativa treballa per a la inserció laboral, ja que les 10 persones que formen part del grup picaportes són també veïns i veïnes del barri i han rebut una formació específica per desenvolupar aquesta tasca.

El conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Felipe Campos, amb l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i la directora d’A-porta i gerent de CONFAVC, Alba Gòmez.

Foto grupal amb tots els picaportes de Viladecans