null Aigües de Barcelona i Mundo Deportivo renoven el conveni de col·laboració per la cursa Jean Bouin

 

Maria Salamero, directora d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d'Aigües de Barcelona, i Santi Nolla, conseller delegat i director de Mundo Deportivo, han signat el conveni de col·laboració per la 96a edició de la cursa Jean Bouin, que tindrà lloc el diumenge 24 de novembre.

''Estem encantats de col·laborar un any més amb una cursa que promou els hàbits saludables i l'esport popular com la Jean Bouin, amb la qual compartim valors com la sostenibilitat, per això repartirem aigua de quilòmetre zero i gots compostables al llarg de la prova, i el compromís soicals, com el que té la Jean Bouin amb Cáritas. En aquest sentit, Aigües de Barcelona s'implica socialment i per això col·laborem amb diferents esdeveniments esportius que tinguin una finalitat social, com és aquest cas", va assegurar Maria Salamero.

Durant el recorregut de la Jean Bouin, els corredors trobaran punts d'avituallament i hidratació d'Aigües de Barcelona gratuïts i en els quals es dispensarà aigua de l'aixeta en gots compostables.