Acció social, cultural i educativa al territori
 

L’acció social d’Aigües de Barcelona té com a objectiu la transformació social, és a dir, l’empoderament i la millora de l’autonomia i les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat en els territoris on actuem. 

A Aigües de Barcelona volem contribuir, des de l’acció social, a la solidaritat, la generació d’ocupació amb una mirada social —com a instrument decisiu per millorar la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió en l’àmbit territorial metropolità— i la reconstrucció verda, per impulsar la transició ecològica cap a un model de producció i consum sostenible, més local i resilient.

Veure els projectes destacats d’acció social
 

Infografia de xifres clau d'acció social el 2022

Veure el text descriptiu de la infografia de xifres clau d'acció social el 2022

Infografia dels tipus de contribució a la societat el 2022

Veure el text descriptiu de la infografia dels tipus de contribució a la societat el 2022


Compromís amb la cultura i l’educació

 

El Museu de les Aigües és l’instrument vertebrador del compromís amb la cultura i l’educació d’Aigües de Barcelona. Com a agent de referència, dinàmic i en evolució contínua per a la difusió del coneixement sobre els valors relacionats amb la cultura de l’aigua, durant el 2022, el museu ha mantingut la digitalització de l’oferta educativa i divulgativa per al públic educatiu, familiar i general.

Durant el 2022, el Museu de les Aigües ha ofert un catàleg 100% digital als centres escolars. Hi han participat 42.873 infants i joves.

Descobreix les activitats educatives del Museu!