null Aigües de Barcelona presenta un llibre que recull vivències de Santa Coloma de Gramenet

 

El Teatre Josep Maria de Sagarra va acollir ahir la presentació de "Memòries de Santa Coloma de Gramenet", un llibre que vol acostar-se a la història dels diferents municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona a través de les persones que hi viuen.

Van intervenir a l'acte Justo Molinero, locutor de ràdio i empresari de la comunicació; Agustina Rico Villoria, Catedràtica de Llengua i Literatura catalanes i professora jubilada de l'Institut d'Ensenyament Secundari Puig Castellar; Eduard Bosch, director de Zona Besòs d'Aigües de Barcelona.

Per la seva banda, Eduard Bosch, director de Zona Besòs d'Aigües de Barcelona, va remarcar a l'acte "la il·lusió de presentar el llibre de memòries de Santa Coloma de Gramenet, un municipi amb un important teixit associatiu que vetlla per la integració social dels nombrosos nouvinguts que han arribat en les darreres dècades a la ciutat, i en el qual la companyia som un actor més que ha acompanyat el desenvolupament de Santa Coloma, de manera silenciosa però constant".

"Memòries de Santa Coloma de Gramenet" és un llibre editat per Aigües de Barcelona que recull una nova mirada sobre aquest municipi del Barcelonès Nord, on s'inclouen els records de diverses persones que hi viuen o hi treballen i que exemplifiquen el compromís de la companyia amb la ciutat. I és que són més de 150 anys de relació amb la ciutadania basada en el servei, el compromís i la confiança, amb moltes històries humanes al darrere. Ara Aigües de Barcelona n'ha volgut recollir algunes en un conjunt de llibres plens d'evocacions, vivències i records.

Les presentacions d'aquests llibres de vivències als municipis metropolitans donen continuïtat a les que es van dur a terme a finals de l'any passat i principis d'aquest a cada districte de Barcelona, que es van convertir en actes de reivindicació del fet de ser de barri, i exemplifiquen la voluntat de la companyia d'acostar-se a la ciutadania a la qual serveix les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, amb vocació de servei per servir aigua de la màxima qualitat.