Actualitat

null

Aigües de Barcelona i Ship2B busquen les millors startups d’alt impacte en l’àmbit de la sostenibilitat i el medi ambient

S2B Tech4Climate obre una nova convocatòria per al seu programa d’acceleració, en el que busca les millors startups amb focus en els àmbits de la sostenibilitat i el medi ambient. Ship2B posa en marxa la 10ª edició d’aquest programa de la mà d’Aigües de Barcelona, Fundación Repsol, Griñó i Nestlé España amb l’objectiu d’enfortir projectes d’alt impacte que busquen inversió o aliances amb grans corporacions. La convocatòria estarà oberta fins el 19 de juliol. 

“Comptar amb partners referents del sector energètic, l’aigua, els tractaments de residus o l’alimentació i col·laboradors referents en economia circular, gran consum, inversió o polítiques públiques, entre d’altres, fa d’aquest programa un referent amb molt potencial per a les startups d’impacte enfocades en sostenibilitat i medi ambient”, explica Juan I. Zaffora, manager de S2B Tech4Climate. A banda de l’accés a la inversió i les aliances estratègiques, el programa ofereix mentoring amb professionals de primer nivell i la possibilitat de ser reconegudes com Impact Business, posant èmfasis en maximitzar l’impacte. 

Fins ara, S2B Tech4Climate ha accelerat 33 startups, que presenten un rati de supervivència superior al 94% y més del 65% han aconseguit inversió després del seu pas pel programa. La convocatòria per a la nova edició de S2B Tech4Climate està oberta fins al 19 de juliol i es poden presentar les candidatures a través de  https://www.ship2b.org/programa/s2b-tech4climate.  


Sobre Ship2B
Ship2B treballa amb l’objectiu d’impulsar l’Economia d’Impacte, un nou model econòmic on la finalitat principal de les empreses, inversors i organitzacions ja no és només maximitzar la seva rendibilitat econòmica sinó també el seu impacte social i mediambiental. Per això, des de la Fundació acceleren i inverteixen en startups d’alt impacte, fomenten el Corporate Impact Venturing com a estratègia d’innovació per a les grans empreses i impulsen la inversió d’impacte. 
Per a més informació visita: www.ship2b.org