null Aigües de Barcelona, present a la 21ena. Cursa dels Bombers de Barcelona com a patrocinador oficial

 

La companyia serà l’encarregada dels punts d’avituallament, en els quals s’oferirà aigua de l’aixeta en gots totalment compostables

 

1 d’octubre de 2019.- Aigües de Barcelona, l’Institut Barcelona Esports i Bombers de Barcelona han signat avui el conveni de col·laboració pel patrocini de la Cursa del Bombers, que tindrà lloc diumenge 27 d’octubre.

El director d’Esdeveniments i Promoció Esportiva de l’Ajuntament de Barcelona, Gabriel Arranz; la directora d’Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d’Aigües de Barcelona, Maria Salamero, i el director de Bombers de Barcelona, Sebastià Massagué, han estat els encarregats de signar el conveni  de patrocini.

Gràcies a aquesta col·laboració, la Cursa Bombers de Barcelona podrà oferir un avituallament sostenible als participants, ja que es disposarà d’avituallament d’aigua amb gots compostables i opció a càrrega d’ampolles i cantimplores. D’aquesta manera, s’evitarà l’ús d’ampolles plàstiques i la generació de deixalles.

En total, la cursa del Bombers -que transcorre per 10kms – oferirà a les corredores i corredores un total de 3 avituallaments. El primer, ubicat al quilòmetre 4; el segon al quilòmetre 7 i el darrer ja un cop creuada la línia de meta.

Cada un d’aquests avituallaments, que comptarà amb un ampli número de voluntaris, oferirà gots totalment compostables. Amb la inscripció “Sols hi ha una meta, salvar el planeta. Beu aigua de l’aixeta”, s’animarà els participants a fer un gest en favor de la sostenibilitat. L’aigua que es distribueix a la ciutat de Barcelona disposa de la certificació  ISO 22.000 de seguretat alimentària, que l’equipara a qualsevol altre aliment.

Enguany s’espera que al voltant de 300 bombers i 15.000 persones prenguin la sortida per recórrer conjuntament els 10 quilòmetres de la prova popular barcelonina.