null Aigües de Barcelona col·labora amb l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat en la 46a edició de l’Exposició de Cireres

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat han signat avui el conveni de col·laboració en la 46a edició de l’Exposició de Cireres, un dels principals esdeveniments socials, culturals, gastronòmics i lúdics d’aquest municipi del Baix Llobregat.

El director general d’Aigües de Barcelona, Rubén Ruiz, i l’alcalde de Sant Climent, Isidre Sierra, han signat el conveni de col·laboració, a través del qual la companyia es compromet a donar suport a la celebració d’un dels esdeveniments més importants de l’any al municipi. “Com a empresa amb prop de 155 anys d’història arrelada al territori, és per a nosaltres un motiu de satisfacció participar en aquesta 46a edició de l’Exposició de les Cireres”, ha indicat Rubén Ruiz. També ha reivindicat el valor de “les aliances i el diàleg amb ajuntaments com el de Sant Climent, per tal de contribuir conjuntament a una recuperació econòmica, sostenible i justa en els municipis de l’àrea metropolitana on som presents”. 

En aquest sentit, “Aigües de Barcelona té la voluntat nítida de col·laborar des del diàleg, l’escolta activa i l’aliança publicoprivada amb ajuntaments i entitats socials per fer front conjuntament als reptes que tenim, ja no només en termes de solidaritat, sinó també d’ocupació de qualitat, de construcció verda i d’estrès hídric i situació de sequera en la qual ens trobem”, ha remarcat Rubén Ruiz.

Després de dos anys marcats per les restriccions, Sant Climent de Llobregat tornarà a celebrar la seva Exposició de Cireres, que enguany arriba a la 46a edició, el cap de setmana del 21 i 22 de maig. El programa inclou una quarantena d’activitats culturals i musicals, a més de la mateixa mostra de cireres, on es podran comprar directament dels pagesos locals i degustar el fruit més popular de la localitat.