null Compromesos amb la transparència, el diàleg i l’escolta activa

Aigües de Barcelona té com a principi bàsic la transparència i el retiment de comptes de la nostra activitat davant la societat en el seu conjunt. Per això, la companyia posa a disposició de la ciutadania tota la documentació relativa a la seva activitat, com ara actuacions significatives, indicadors i variables més representatives, que es poden consultar en el portal de transparència del web corporatiu.

Coincidint amb el Dia Internacional de l’Accés Universal a la Informació, que se celebra avui 28 de setembre, Aigües de Barcelona vol remarcar el seu compromís ferm amb la transparència, el diàleg i l’escolta activa. Dialogar i escoltar són les millors eines per trobar punts en comú. Verbs que estan en el nostre ADN. Gràcies a la participació dels nostres grups de relació en l'estudi de materialitat, sabem què els interessa i els preocupa. 

Un any més, hem volgut apropar-nos a les necessitats i expectatives dels nostres grups de relació per mitjà d’un nou procés de materialitat que ens ha permès identificar els temes en matèria de sostenibilitat econòmica, social i ambiental més rellevants per a ells i per a Aigües de Barcelona.
 

En aquest vídeo t’ho expliquem!

No te’l perdis!