null La Creu Roja reconeix la tasca d’Aigües de Barcelona en l’àmbit de la innovació social

Creu Roja Catalunya ha reconegut la tasca d’Aigües de Barcelona en l’àmbit de la innovació social, i ha valorat la seva col·laboració en programes d’ocupació i en la cobertura de les necessitats bàsiques de persones en situació de vulnerabilitat, especialment en els darrers dos anys marcats per la pandèmia.

Creu Roja Catalunya va celebrar l’acte de reconeixement ‘El Valor de les Empreses’, amb l’objectiu de reconèixer la tasca de les empreses que han col·laborat estretament amb l’entitat durant els anys 2020-2021 per contribuir a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. 

Aquest període, marcat per la crisi sanitària de la covid-19, ha portat les empreses a buscar fórmules innovadores per continuar col·laborant i contribuint socialment, a través d’accions de millora de l’ocupabilitat i donació de recursos econòmics, a la inserció per acompanyar les persones en situació de vulnerabilitat.

L’acte va reconèixer la tasca d’11 empreses en les categories aliança global, generació d’ocupació, innovació, fidelitat i foment de la igualtat. Aigües de Barcelona ha obtingut el reconeixement en la categoria d’innovació, per la seva estreta col·laboració en programes d’ocupació, en la cobertura de les necessitats bàsiques i en iniciatives per fer front a la pobresa energètica i promoure l’apoderament de les persones. 

Un exemple n’és el projecte ONA (Ocupació, Necessitats Bàsiques i Apoderament), que impulsen Aigües de Barcelona i la Creu Roja, amb la voluntat de contribuir a millorar l’ocupabilitat i apoderar les persones beneficiàries de la nova tarifa social.