Actualitat
Aigües de Barcelona segueix impulsant el seu paper d’agent actiu a favor de la recuperació social i econòmica, treballant braç a braç amb els seus grups de relació. Avui la companyia ha reunit els seus proveïdors en la jornada de diàleg “L’Agenda 2030 en la cadena de subministrament d’Aigües de Barcelona”, per tal d’enfortir les relacions amb un dels seus grups de relació més rellevants, fomentant l’escolta activa i el diàleg permanent i explicant la seva estratègia Agenda 2030 d’Aigües de Barcelona. L’objectiu de la trobada s’ha centrat a conèixer de primera mà les necessitats i expectatives dels proveïdors, per identificar els temes més rellevants en matèria de sostenibilitat econòmica, social i ambiental i afavorir la creació de valor compartit.
Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, ha destacat, en l’acte de presentació, que “amb aquesta jornada volem reforçar el diàleg amb els nostres proveïdors, escoltar-ne les necessitats i incorporar la seva visió en els nostres processos de compres i aprovisionament”.
A la sessió de treball en grup, 36 proveïdors d’Aigües de Barcelona (empreses de contractes, serveis tècnics, serveis de gestió de clients, serveis de gestió de residus, serveis de gestió d’instal·lacions, material hidràulic, productes de tractament d’aigua, equips industrials, instrumentació i processos de control i de material elèctric) han compartit amb la companyia les seves expectatives i prioritats, en una jornada on s’ha presentat l’Agenda 2030 d’Aigües de Barcelona, el pla estratègic amb el qual la companyia es compromet a apostar pel desenvolupament sostenible.
Així mateix, la companyia ha convidat totes les empreses proveïdores a participar en el nou Hub d’acció climàtica d’Aigües de Barcelona: cap a la neutralitat oberta i la resiliència, un espai pioner de codesenvolupament, sensibilització i compromís, generat per actuar col·lectivament davant l’emergència climàtica, i assolir la neutralitat climàtica i la resiliència plurals. A través d’aquest Hub, es compartiran bones pràctiques i coneixement per al càlcul i la reducció de la petjada de carboni, tendències en matèria de regulació, oportunitats de finançament, estratègies i actuacions efectives per a l’assoliment de la neutralitat climàtica, entre altres accions.
Dins la jornada també s’ha abordat l’impuls de l’acció social, per tal de generar un impacte social i promoure l’ocupabilitat i l’ocupació de qualitat i l’estratègia per fomentar la compra sota criteris de sostenibilitat, basada en els pilars social i ambiental.
Reforçar el diàleg, l’escolta activa, la innovació i la cocreació amb els nostres proveïdors és una prioritat per a Aigües de Barcelona que ens permetrà seguir avançant en l’eficiència i el desenvolupament sostenible.