Actualitat

null

Aigües de Barcelona participa a la xarxa Hubtalent  de l’AMB per promoure la innovació oberta

Catalina Balseiro, directora d’Innovació i Coneixement d’Aigües de Barcelona, ha explicat avui, a la taula rodona sobre innovació oberta celebrada en el marc de Bizbarcelona, la determinació d’Aigües de Barcelona “per avançar en la transformació de les empreses. Per això, és necessari obrir l’ecosistema i col·laborar amb diverses start-ups per afrontar els reptes de futur”.

En aquest sentit, Catalina Balseiro ha aplaudit la iniciativa Hubtalent, “una proposta molt positiva per fomentar la innovació, la col·laboració amb empreses i administracions, i per impulsar start-ups que ens ajudin a fer front als reptes de futur, com ara assolir la neutralitat climàtica”.

Hubtalent és la plataforma digital que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona per connectar empreses del territori metropolità, per tal de buscar solucions innovadores a reptes concrets. Aigües de Barcelona ha llançat en aquest sentit el repte d’assolir la neutralitat climàtica. A més d’Aigües de Barcelona, han participat a la taula rodona l’Hospital de Bellvitge i les empreses Sener, Papelmatic i Enertika.

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, promoguts per l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, han aplegat a l’edició d’enguany prop de 10.000 visitants amb ganes de potenciar el seu talent i de reinventar-se professionalment, així com de crear i fer créixer negocis innovadors, resilients i amb impacte positiu.

Compromesos amb l’ocupació inclusiva
En paral·lel al Bizbarcelona, Aigües de Barcelona, dins el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats i l’ocupació inclusiva, ha estat present a la fira d’ocupació “Sí, i Millor! di-Capacitat i Talent”, amb la qual les empreses volen contribuir a ajudar les persones amb discapacitat a trobar feina.

Organitzada per la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), la fira, que es va celebrar dins el Saló de l’Ocupació, ha intentat respondre a les necessitats específiques d’un col·lectiu que ha patit de forma especial els estralls de la crisi sanitària.