null Aigües de Barcelona apropa la cultura pakistanesa a la ciutadania amb el llibre 'Barcelona. Una ciutat oberta al món'

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, juntament amb els representants de la comunitat pakistanesa, Ali Imran, cònsol general del Pakistan a Barcelona, i Abdul Razzaq, fundador i president de l’Associació Casal Pakistanès, han presentat avui el llibre Barcelona. Una ciutat oberta al món, una obra on el fil conductor és la construcció conjunta de la ciutat des de la interculturalitat i el diàleg a través de la comunitat pakistanesa.   

“La companyia vol acostar i donar a conèixer la cultura del Pakistan a la societat catalana, ja que la pakistanesa és una de les comunitats més rellevants i la tercera més nombrosa a la ciutat de Barcelona”, ha explicat el conseller delegat d’Aigües de Barcelona durant l’acte de presentació. Campos ha indicat que el llibre pretén “posar en valor històries de vida explicades en primera persona per conciutadans pakistanesos que, sense renunciar als seus orígens, s’han integrat a una ciutat oberta i cosmopolita com Barcelona”.  

A l’acte, que ha tingut lloc al consolat de Pakistan, també hi han participat Muhammad Iqbal Chahdry, empresari i vicepresident del centre islàmic Camí de la Pau, i l’empresari Amanat Hussain, un dels protagonistes del llibre que va iniciar el seu camí a Barcelona com a ajudant de cuina i ara és propietari de diverses franquícies del supermercat Condis.

L’edició Barcelona. Una ciutat oberta al món respon a la voluntat d’Aigües de Barcelona d’enfortir l’atenció a la diversitat i l’acció social per millorar la vida de les persones.

En aquest sentit, Felipe Campos ha recordat que, el passat mes de novembre, Aigües de Barcelona va implantar el servei d’atenció telefònica i presencial en urdú, “per tal que l’idioma no suposi cap barrera a l’hora de gestionar un servei bàsic per a les persones com és l’aigua”. La companyia ofereix aquest servei d’atenció en altres idiomes com l’àrab, l’anglès o el xinès mandarí, amb l’objectiu de proporcionar a la ciutadania una atenció inclusiva i diversa.