null Aigües de Barcelona, a la Cursa de la Mercè 2022

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona han signat el conveni de col·laboració en la 44a edició de la Cursa de la Mercè 2022 per a l’avituallament oficial sostenible.

Aigües de Barcelona estarà present el 18 de setembre a la Cursa de la Mercè com a proveïdor oficial als diferents punts d’avituallament sostenibles de la cursa, on facilitarà aigua en gots totalment compostables als 8.000 corredors que enguany hi participaran.

 

L’acte de signatura s’ha celebrat el 13 de setembre, amb la presència de David Escudé, regidor de l’Ajuntament de Barcelona, i Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona. 

Aigües de Barcelona instal·larà diversos punts d’avituallament al llarg dels 10 quilòmetres de recorregut de la carrera. Felipe Campos ha remarcat que, com sempre, “Aigües de Barcelona està al costat de l’esport popular i de proximitat, amb un ferm compromís amb la ciutat, les persones i el medi ambient”, i ha explicat que a través d’aquesta col·laboració “contribuïm a oferir una cursa més sostenible, amb la reducció de residus, en els punts d’avituallament on distribuïm aigua de l’aixeta en gots compostables”.

La cita esportiva més popular de la festa major barcelonina començarà a les 8.30 hores a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i recorrerà carrers amples de la ciutat per evitar aglomeracions, passant per l’avinguda Paral·lel, el passeig de Sant Joan o la plaça Universitat. A l’arribada, també a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, s’instal·larà el darrer punt d’aigua de la cursa. 

Paral·lelament a la cursa de 10 km, se celebrarà la de 2 km, una cursa adaptada que està adreçada a persones, majors de 14 anys, amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que, per condició física, no puguin fer una distància de 10 km.