Actualitat

Aigües de Barcelona ha reunit un any més els seus proveïdors en la jornada de diàleg “La Intel·ligència Artificial (IA) i el Retiment de Sostenibilitat com a palanques de resiliència” per tal de reforçar el diàleg, retre comptes amb un dels seus grups de relació més rellevants i explorar les potencialitats de la intel·ligència artificial en l’àmbit empresarial. 

Aigües de Barcelona, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Diputació de Barcelona han celebrat aquest matí la cloenda del projecte Dispositiu d’Impuls a l’Ocupació, en què han participat, des d’abril de 2023 a maig de 2024, un total de 75 dones en situació de vulnerabilitat del barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet. 

La Junta General d’Accionistes d’Aigües de Barcelona, celebrada avui i presidida per Ciril Rozman, ha avalat per unanimitat el model d’empresa de la companyia. “Aquest model funciona perquè es basa en un compromís sincer, rigorós i equilibrat amb tots els grups de relació: accionistes, plantilla, clients, administracions públiques, proveïdors, universitats i centres de recerca, entitats socials...

En un context d’emergència climàtica on es treballa per millorar l’eficiència hídrica, Aigües de Barcelona està implementant una estratègia per reforçar la seguretat en algunes de les seves instal·lacions més crítiques i que requereixen uns nivells alts de seguretat per donar continuïtat al servei.

Aigües de Barcelona es converteix en la primera empresa al món del sector de l’aigua amb els objectius Net-Zero aprovats, el compromís més ambiciós del procés SBTi. Cal tenir en compte que, a tota Espanya, només hi ha 22 empreses, de tots els sectors, amb els objectius Net-Zero aprovats.

El projecte millorarà les oportunitats laborals dels participants per trobar feina en rols de manipulació i peonatge en el sector industrial local

Avui s’ha presentat a l’Agròpolis de Viladecans el projecte Agreen, una iniciativa d’innovació d’Aigües de Barcelona que demostra de la mà de la Universitat Politècnica de Catalunya i Cetaqua, el potencial de l’ús directe de l’aigua regenerada en l’agricultura a l’entorn metropolità, per tal de reduir la dependència de recursos hídrics convencionals. La jornada ha estat inaugurada pel tinent...

La companyia va aprofitar la jornada per presentar el nou Pla d’Acció Social 24-26 que inclou, a través de les aliances publicoprivades i socials, programes de millora de l’ocupabilitat i projectes de millora del benestar i la salut mitjançant l’ús sostenible de l’aigua.