thumbnail

CaixaBank i Aigües de Barcelona han desenvolupat una prova de concepte amb la start-up catalana Validated ID, que ha desenvolupat una solució d’identitat digital descentralitzada basada en tecnologia blockchain.

thumbnail

Aigües de Barcelona i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), juntament amb tres dels ajuntaments participants (Gavà, Sant Feliu de Llobregat i Viladecans), han fet balanç, en un acte a Barcelona, dels prop de sis anys de col·laboració en el projecte ‘A-porta, acompanyant porta a porta’.

thumbnail

Aigües de Barcelona i Cetaqua, amb l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en el seu compromís amb l’acció climàtica i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), han inaugurat, a la Central Cornellà, l’hort urbà REGREEN, un projecte pilot d’innovació que té com a objectiu demostrar el potencial de l’ús d’aigua regenerada per a l’agricultura hidropònica a l’entorn urbà.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha inaugurat avui Dinapsis, el centre de transformació digital que, mitjançant l’ús intel·ligent de les dades com a eix vertebrador per a la presa de decisions, contribuirà a millorar la salut de les persones, el medi i les ciutats.

thumbnail

Aigües de Barcelona i la Fundació Roure han signat aquest matí el conveni de col·laboració per reforçar el projecte de formació i ocupació Escola Taller de Costura, que l’entitat desenvolupa al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Aquest taller, destinat a la formació i desenvolupament de les competències de dones en situació de vulnerabilitat, té com a principal objectiu millorar-ne la...

thumbnail

Aigües de Barcelona, al costat de les entitats socials que treballen per millorar la vida de les persones, col·labora amb el Banc dels Aliments donant suport a l’exposició que l’entitat ha organitzat amb motiu del seu 35è aniversari, juntament amb la Direcció General de Difusió, i que es podrà visitar al Palau Robert fins al 28 d’agost.

thumbnail

Aigües de Barcelona ha posat en marxa una prova pilot per a la utilització de maquinària elèctrica Zero Emissions en les obres de millora i renovació de la xarxa de distribució d’aigua a Barcelona. Es tracta d’un projecte innovador i únic a Catalunya que contribuirà a millorar la qualitat ambiental de la ciutat.

thumbnail

Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Josep Quitet, president de Creu Roja Catalunya, i Belén García, alcaldessa de Sant Joan Despí, han signat avui el conveni per desplegar el Programa ONA (Ocupació, Necessitats bàsiques i Apoderament), destinat a fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de persones beneficiàries de la Tarifa Social de l’aigua d’aquest municipi del Baix...