null Aigües de Barcelona participa a La Ciutat dels Somnis amb activitats educatives i punts d’aigua sostenibles 

  • Les activitats busquen promoure un ús responsable de l’aigua i el respecte al medi ambient             

Aigües de Barcelona estarà present a la nova edició de La Ciutat dels Somnis de Barcelona, organitzada per Fira de Barcelona, amb un estand en el qual es realitzaran activitats orientades a fomentar un ús responsable de l’aigua entre els més petits. A més, s’instal·laran diversos punts d’aigua a tot el recinte on es dispensarà aigua de l’aixeta amb gots reciclables, contribuïnt així a la sostenibilitat de l’esdeveniment. 

Les activitats que oferirà Aigües de Barcelona durant els 7 dies que dura el saló estaran orientades a conscienciar del valor i de la importància de l’aigua. Des de la companyia es vol fomentar entre els més petits la necessitat de fer un ús responsable de l’aigua i també dur a terme una gestió adient dels residus que generem,  per així assegurar el futur del nostre planeta. 

La setmana passada es va signar l’acord de col·laboració entre Aigües de Barcelona i Fira de Barcelona. Amb aquest conveni, la companyia consolida la seva aposta i implicació en el teixit social i cultural de la capital catalana. La Ciutat dels Somnis, abans conegut com Saló de la Infància, és un esdeveniment imprescindible en el calendari nadalenc de Barcelona i cada any aplega milers de nens i nenes que el visiten per jugar al mateix temps que aprenen.