null Participació destacada d'Aigües de Barcelona a la conferència més important del món sobre qualitat de l'aigua de l'aixeta

 

Aigües de Barcelona, en col·laboració amb Cetaqua i l'empresa tecnològica holandesa Microlan, va presentar els resultats d'un treball de recerca a la Water Quality Technology Conference, organitzada anualment per l'American Water Works Association i considerada la més important a nivell global en el món de la qualitat de l'aigua potable. L'edició de 2018 es va celebrar de l'11 al 15 de novembre a Toronto, Canadà.

En aquest congrés, Jordi Martín, responsable de la Unitat de Gestió de Qualitat de l'Aigua a la Direcció de Qualitat de l'Aigua, va fer la ponència "Managing Sanitary Risks in a Large Drinking Water System Through Monitoring Enzyme Activity of Total Bacteria", en la qual es van presentar part dels resultats del projecte europeu Aquavalens. En concret, la monitorització en línia d'indicadors de patògens bacterians i la seva importància com a possible paràmetre de control per a un millor control operatiu de la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí.