null L'AECC-Catalunya contra el Càncer i Aigües de Barcelona signen un acord de col·laboració per la II Cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer

El Dr. Laureano Molins, president de l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, i Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, han signat aquest matí l'acord mitjançant el qual la companyia col·laborarà en la segona edició de la Cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer, tal com ja va fer l'any passat.

La cursa se celebrarà el diumenge 2 de desembre i el punt de sortida serà el Parc del Fòrum de Barcelona (el Parc dels Auditoris). La prova tindrà tres distàncies per adaptar-se a tots els públics: 10, 5 i 2,5 kilòmetres.

Les inscripcions a la cursa es poden fer a l'Espai AECC actiu contra el càncer (Travessera de les Corts, 268, Barcelona) i també al web www.aeccenmarxabarcelona.org. Amb la inscripció es dona suport a la lluita contra el càncer, a més de gaudir de l'esport popular i de la festa familiar que s¿organitzarà després de la cursa, esmorzar inclòs.

Ignacio Escudero ha destacat que ''Aigües de Barcelona està compromesa amb la ciutat, la gent que hi viu i el seu teixit associatiu, i la cursa reuneix tots aquests requisits''. En aquest sentit, ha afegit que ''és una cursa per a les persones, que fomenta hàbits saludables, i que té com a objectiu col·laborar en la lluita contra el càncer, i nosaltres volem aportar el nostre gra de sorra en aquesta lluita''.