null El Museu de les Aigües estrena pàgina web amb l’objectiu d’incrementar la seva visibilitat digital

Continuant amb la seva aposta per la virtualització de continguts i divulgació interactiva, el Museu de les Aigües estrena pàgina web amb la voluntat d’apropar el Museu a totes les cases i escoles, a través de propostes interactives i activitats dirigides a fomentar el coneixement i la sensibilització sobre el bon ús de l’aigua i el respecte pel medi ambient, com la visita 360°, entre d’altres. Es tracta d’una plataforma moderna que permet accedir a totes les activitats i programació cultural del Museu de manera virtual, oferint una òptima experiència d’usuari. 


A través de formats innovadors com Minecraft i Tinkering, visites i exposicions virtuals, i activitats educatives online, el Museu aproparà a través d’aquesta nova web totes les seves propostes destinades a diferents públics, i aconseguirà trencar barreres i condicionants de l’espai físic. Amb aquesta digitalització, el Museu de les Aigües aposta per la transformació digital i esdevé un Museu virtual que adapta totes les seves activitats a l’entorn digital. 

El Museu de les Aigües, en el seu compromís per la sostenibilitat, la lluita contra el canvi climàtic i la divulgació del paper essencial de l’aigua com a referent en educació, aposta per la transformació digital per mantenir la seva missió d’educació i divulgació i continuar oferint la seva programació cultural i educativa de qualitat i interès.