null Aigües de Barcelona comparteix la seva visió sobre l'impacte de la tecnologia en Seguretat i Salut Laboral

Aigües de Barcelona ha participat en una nova edició de Lean ORP Conference, esdeveniment de referència en el sector de la Seguretat i Salut Laboral que va tenir lloc a Barcelona el passat 6 de juny. La companyia ha abordat, a la taula rodona 'El futur a través de canvi cultural, d'hàbits i salt tecnològic', el procés de canvi cultural i l'impacte de les disrupcions tecnològiques en la creació d'hàbits i costums preventius.

Pilar Serrano, coordinadora de Seguretat i Salut d'Aigües de Barcelona, ha exposat que ''l'evolució tecnològica implica un procés de canvi cultural en el model de gestió de la seguretat i salut, i que la companyia ho afronta mitjançant la identificació de necessitats operatives per al desenvolupament d'eines tecnològiques en col·laboració amb els usuaris i donant màxima rellevància a la usabilitat. Aquest canvi ens permetrà aconseguir major eficiència operativa i major eficiència del servei a la ciutadania''.

La seguretat i salut de la plantilla, així com de proveïdors i altres grups de relació, és una prioritat per a Aigües de Barcelona, i s'emmarca dins del Pla Aigües 2020, en el compromís per promoure un entorn de treball equilibrat i saludable. Tot i que en els darrers 10 anys, s'han aconseguit reduir un 20% els índexs de sinistralitat, la companyia segueix apostant per la innovació tecnològica i el canvi cultural per aconseguir l'accidentabilitat 0.