null El Departament d’Educació i Aigües de Barcelona signen un conveni de col·laboració en Formació Professional Dual 

L’oferta formativa inclou un nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió de l’Aigua a Cornellà de Llobregat 

El Departament d’Educació i Aigües de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per a la Formació Professional Dual en el sector de l’aigua. L’acord inclou un nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió de l’Aigua, que s’imparteix des de l’inici de curs a l’Institut Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat. Els alumnes d’aquest curs combinaran la formació amb pràctiques a Aigües de Barcelona. 

David Marco, Director de Transformació i Control de Gestió d’Aigües de Barcelona, ha destacat que “en una època marcada per la constant evolució tecnològica, és vital que la formació estigui adaptada als nous llocs de treball que sorgeixen i a les necessitats de les empreses”. 
En aquest sentit, Marco ha refermat el compromís d’Aigües de Barcelona amb la generació d’ocupació de qualitat, el desenvolupament de l’economia local i les aliances per fer front als reptes de futur: “Volem, com sempre hem fet, contribuir al desenvolupament econòmic i social del nostre entorn més proper i creiem que aquesta és una excel·lent oportunitat per a que molts joves descobreixin un sector i una empresa que són referents internacionals en el seu àmbit i, a la vegada, contribuir a generar llocs de treball de qualitat”. 

Fins ara, s’impartien programes duals de l’aigua a l’Institut Pere Martell de Tarragona i a l’Escola Municipal de Treball de Granollers. El nou cicle de Grau Superior a l’Institut Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat obre l’oferta als estudiants de l’àrea metropolitana de Barcelona. 
El conveni contempla la formació dels alumnes en alternança als centres de treball de les empreses d’Agbar; aportació de personal expert; formació de professorat; aportació d’espais, instal·lacions i equipaments, i reconeixement acadèmic de l’experiència laboral dels treballadors de les empreses associades a Agbar, entre d’altres.