null Aquest any, ens movem contra el càncer!

Aigües de Barcelona ha signat aquest matí el conveni amb Televisió de Catalunya per col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la prevenció del càncer.

Albert Martínez, director d'Agbar a Catalunya, Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona i Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3, han signat aquest matí l'acord de col·laboració, mitjançant el qual la companyia oferirà aigua de l'aixeta a tots els voluntaris que estiguin responent trucades durant el dia de la Marató, el proper diumenge 16 de desembre. També hi haurà un grup de voluntariat format per treballadors de la companyia.

La Marató de TV3 està dedicada enguany a la prevenció del càncer, una malaltia que és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Però malgrat els avenços que s'han fet en tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer continua sent molt alta.

Fes ja el teu donatiu fent clic aquí!