null La plantilla d'Aigües de Barcelona inicia la campanya #JoSócdAigües amb motiu del 150 aniversari de l'empresa

La plantilla d'Aigües de Barcelona va celebrar dissabte el 150 aniversari de la companyia amb una jornada festiva al llarg del dia al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà de Llobregat.

En el marc d'aquesta Festa Major, els treballadors han impulsat la campanya #JoSócdAigües, per reivindicar el servei d'excel·lència que presten tots i cadascun del miler de treballadors de la companyia per fer arribar l'aigua cada dia a prop de 3 milions de persones.

Àngel Simon, president del Consell d'Administració d'Aigües de Barcelona, va ser l'encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major dels treballadors de la companyia. En el seu discurs, Àngel Simon va posar en relleu que Aigües de Barcelona ''som una de les companyies més antigues de l'Estat espanyol'', i ha situat ''el compromís amb la ciutadania i a fer arribar l'aigua a tothom'' com un dels principals motius pels quals la companyia celebra 150 anys d'història.

En aquest sentit, el president del Consell d'Administració d'Aigües de Barcelona va destacar el Fons de Solidaritat que la companyia va impulsar el 2012, ''3 anys abans que el Parlament de Catalunya aprovés la Llei 24/2015, per no tallar l'aigua a ningú que no la pugui pagar''. A més, Àngel Simon va remarcar que ''la unitat de la companyia'' ha estat clau per poder celebrar aquesta fita. ''Hem tingut diferències de criteri, però en l'essencial, sempre hem anat junts''.

Els treballadors també van aprofitar la jornada festiva per presentar el projecte d'ambaixadors, que consisteix en un canal de comunicació interna de proximitat i que fa de representants de la plantilla en esdeveniments com el d'avui.